Business IT


Servicii de IT destinate firmelor de orice dimensiune.

Serviciile Business IT sunt esentiale pentru firme in ziua de astazi, atacurile cibernetice si infectarile crypto fiind doar cateva dintre amenintari .

Un sistem informatic este util doar daca este fiabil si securizat , iar acest lucru este posibil numai daca beneficiaza de serviciil IT profesionale. Administrarea si mentenanta sistemului informatic, asistenta tehnică IT&C, administrare si implementare de solutii antivirus, intretinere preventiva a echipamentelor si upgradarea acestora cand este necesar, sunt doar cateva dintre caracteristicile serviciilor noastre.

Un alt factor esential este in cadrul companiilor sunt retelele, care trebuiesc administrate intr-un mod eficient si sigur. Solutia VPN lan-to-lan iti permit sa comunici eficient intre locatiile companiei, pe cand solutia VPN client-to-lan securizeaza si cripteaza comunicatiile din exteriorul companiei, de cele mai multe ori de pe laptop -uri si telefoane mobile.

Asiguram instalarea echipamentelor de retea cat si cablarea structurata pentru curenti slabi, instalarea de rack -uri si dotarea camerelor tehnice. Va stam la dispozitie cu toata gama de servicii IT.

Servicii IT Buiness

De la proiectare si implementare pana la mentenanta si suport. Timpul este foarte important pentru afacerea ta. Contacteaza-ne pentru o cotatie gratuita despre cand si cum putem sa te ajutam.

Venim in sprijinul companiilor cu o oferta completa de servicii IT, conceputa spre a substitui intreaga activitatea departamentului IT si chiar mai mult de atat. Rolul nostru este sa va eliberam de efortul si timpul pierdut cu rezolvarea problemelor IT, astfel incat tu si compania ta sa isi poata atinge obiectivele dorite.

Serviciile noastre sunt implementate de o echipa de specialisti IT, pregatiti sa raspunda tuturor solicitarilor, oricat de complexe sau diverse:

de la solicitari de servicii helpdesk la consultanta IT complexa, de la mentenanta si reparatii de echipamente IT, pana la gazduire si promovare site, de la instalarea si configurarea serverelor pana la migrarea serviciilor in cloud

De asemenea, salvarea de date (backup, backup on sau off location), securizarea retelelor LAN,WAN si VPN, inregistrarea si gestionarea domeniilor web cat si asigurarea comunicarii cu furnizorii serviciilor de telefononie fixa, mobila si internet.

Indiferent de specificul de activitate, companiile au nevoie de solutii scalabile si adaptate nevoilor de comunicare si de management a sistemelor detinute. Fiecare solutie oferita de echipa noastra este rezultatul unor verificari preliminare si a identificarii oportunitatilor de imbunatatire sau de exercitare a unui control specializat asupra resurselor.

 

Interventii IT onsite (la sediul tau)

Prin serviciile de interventie onsite beneficiezi de interventii la sediul firmei tale, realizate de echipele noastre de specialisti, atunci cand solicitarile nu pot fi rezolvate de la distanta (remote). Astfel intreruperile activitatii sunt reduse la minim, iar productivitatea nu este afectata. Serviciile IT Onsite iti ofera acces la resursele intregii noastre echipei de specialisti care vor rezolva incidentele aparute in cel mai scurt timp.

Serviciile IT Onsite acopera o gama larga de interventii printre care: support tehnic punctual pentru utlizator si statiile de lucru, erori software, probleme de conectivitate, defecte hardware, configurarea noilor dispozitive, etc.

 

Suport IT remote (prin internet)

Suport IT Remote

Prin serviciul de IT suport remote bazat pe sistemul de ticketing sau telefonic, compania ta beneficiaza de suport IT permanent. Echipa noastra va rezolva incidentele prin conexiune remote (teamviewer, anydesk, rdp, etc.) sau telefonic prin indrumarea clientului in pasi simplii si exacti.

Serviciile IT remote acopera o gama larga de interventii printre care: support tehnic al aplicatiilor, erori software, upgrade software, instalari/dezinstalari software, depanare in timp real, etc.

 

Monitorizare proactiva

Monitorizarea proactiva a sistemelor din cadrul afacerii este factura printr-un software specific care creste disponibilitatea sistemelor IT detinute. Orice potential risc aparut pe statiile de lucru sau servere este semnalat catre echipa noastra tehnica care poate interveni imediat.

Suportul proactiv este realizat cu ajutorul unei echipe de specialisti care preia fiecare alarma si rezolva potentialele probleme inainte ca ele sa afecteze desfasurara activitatii zilnice .

 

Securitate IT

Securitate IT

Prin serviciul de Securitate IT datele confidentiale ale companiei sunt mai bine protejate, permitand blocarea sau identificarea transferurilor de date, dar si protejarea acestora prin realizarea unui backup periodic.

Solutiile de sercuritate spercifice ofera un control asupra datelor interne, o protectie sporita a interactiunilor utilizatorilor cu acestea de pe diversele dispozitive disponibile astazi.