Echipa noastra


Echipa de noastra este formata pe de o parte din persoane cu experienta de peste 15 ani in domeniul IT, iar pe de alta parte de parteneri care si-au dovedit expertiza de-a lungul timpului in parteneriatele comune. Experienta este completata de entuziasmul si de buna pregatire teoretica cat si de proiectele practice pe care le-am realizat pana in prezent, atat in Arad cat si in judetele invecinate.

Fondata in 2008, dupa o experienta a personalului de 10 ani intr-o multinationala pe piata de telecomunicatii si servicii de support, Activ NET a inceput sa ofere clienților cele mai bune servicii business IT si solutii bazate pe intelegerea nevoilor, proactivitate si eficienta, pentru inceput in Arad mai apoi si in judetele invecinate. In continua crestere de la inceput Activ NET oferta servicii de calitate cu responsabilitate si rigurozitate.

Ai nevoie de un expert?

Stim ca succesul fiecaruia dintre clientii nostri depinde de noi si dorim sa contribuim la realizarile tale prin calitatea solutiilor pe care le oferim.

In schimbul autopromovarii prin mesaje colorate si garantii false, am ales sa ne concentram acolo unde conteaza cu adevarat pentru tine: servicii de interventie eficiente si rapide, directionate catre proiectele tale. Echipa noastra de suport este alaturi de tine in permanenta pregatita oricand pentru noi provocari.